HomeServicii

SERVICIIInstalare sisteme de ventilatie
industriale civice HVAC

Gasim imediat solutiile de care are nevoie clientul, dar nu doar produse simple, ci si o inteaga gama de servicii folosind in acelasi timp cele mai noi tehnologii si concepte de design.
Un proiect bun se transforma intr-o instalatie performanta doar printr-un montaj de calitate. Realizam orice montaj pe baza proiectului de executie furnizat de Client : cu personal calificat, cu experienta si motivat, cu materiale de calitate si tehnologie moderna, cu scule si utilaje performante Respectarea termenelor de executie si calitatea montajului ne caracterizeaza.
Oferim servicii in domeniul ventilatiei.

Unii clienti stiu exact ce vor sa cumpere de la noi. Cunosc caracteristicile, performantele si calitatea produselor noastre si au incredere in sprijinul tehnic si competenta noastra. Acestia comercializeaza produsele noastre catre terti sau le integreaza in proiectele proprii. Principalele produse confectionate si distribuite sunt astfel: tubulatura rectangulara si rotunda,din tabla zincata si inox,grile cit si ALP si P3DUCTAL.

Sună la +40 729 752 390 oricând... zi sau noapte
pentru estimare gratuită!

Reparatii & Intretinere

Fie că doriți să actualizați corpurile de iluminat curente sau ca aveți un A /C neetanș, putem remedia rapid și eficient orice problemă.

HAI SĂ LUCRĂM ÎMPREUNAoffice@swisscorp.ro

PROGRAM
Luni - Vineri 09.00 - 17.00
LOCATIE
Bucuresti | Romania
TELEFON
+40 729 752 390
Email
office@swisscorp.ro

SwissCorp 2008 - 2020 © Toate drepturile rezervate